Jouw droomhuis in Garyp!

Flexibel
Proactief
Betrokken
5 - juli - 2024

Heb jij altijd al gedroomd van landelijk wonen? Dit is je kans! Binnenkort komen er twee ruime, bijna energie-neutrale woningen in het prachtige Friese dorp Garyp in de verkoop. Met een prijs vanaf € 580.000,- v.o.n. inclusief 1020m² eigen grond, zijn deze woningen de perfecte plek voor iedereen die rust en ruimte zoekt.

 

Waarom kiezen voor Garyp?

De woningen zijn gelegen aan de rand van het dorp en bieden een vrij uitzicht over de weilanden. Garyp combineert het beste van beide werelden: de serene rust van het platteland en de nabijheid van voorzieningen. Hier kun je genieten van een landelijke leefomgeving zonder in te leveren op comfort en gemak.

 

Bijna energie-neutraal wonen

Deze woningen zijn bijna energie-neutraal, wat betekent dat je niet alleen comfortabel woont, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. De moderne bouwtechnieken en hoogwaardige materialen zorgen voor een energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst.

 

Casco kopen? Geen probleem!

Ben jij een handige Harry en wil je de woning liever zelf afbouwen? Dat kan! Er is de mogelijkheid om de woning casco te kopen. De verkoopprijs hiervoor kan in overleg worden vastgesteld. Zo kun je jouw droomhuis helemaal naar eigen wens en smaak afwerken.

 

Interesse? Meld je aan!

Ben jij geïnteresseerd in een van deze prachtige woningen, of kies je liever voor casco? Aarzel dan niet en meld je aan! Stuur een e-mail naar info@bouwbedrijf-dehaan.nl of bel/app naar 06-50283447 voor meer informatie en om je interesse kenbaar te maken. Wacht niet te lang, want deze unieke kans wil je niet missen!

 

Recente nieuwsberichten

Afbeelding Bouwvak vakantie 2022
Nieuws

Bouwvak vakantie 2022

Wij zijn gesloten van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 26 augustus. Vanaf maandag 29 augustus zijn wij weer bereikbaar.

Afbeelding Onze nieuwe website
Nieuws

Onze nieuwe website

Yes! Onze nieuwe website staat online! De afgelopen maanden hebben wij in samenwerking met Bo Webexperts gebouwd aan een nieuwe website en het resultaat staat als een huis! Bekijk onze projecten en bl...

Afbeelding Keltische woning Drachten
Nieuws

Keltische woning Drachten

De laatste puntjes op de i voordat deze villa, ontworpen in Keltische stijl, wordt opgeleverd. Als bouwkundig aannemer kijken wij met trots naar het eindresultaat. 

Afbeelding Storten betonvloer Boonstra schadevoertuigen
Nieuws

Storten betonvloer Boonstra schadevoertuigen

Vanmorgen om 6.00 uur zijn we gestart met het storten van 270m3 beton tbv een industriële betonvloer bij Boonstra Schadevoertuigen te Drachten. In de betonvloer worden zwaar verkeer lijngoten ing...

Bekijk alle nieuwsberichten
Button