logo de haaan projectontwikkeling

Jarenlang is Bouwbedrijf G. de Haan & Zn. actief op het gebied van eigen projectontwikkeling in de woning- en utiliteitsbouw. In 2010 hebben wij hiervoor een zelfstandige zusteronderneming opgericht. 

 

GARYP

In het nieuwe uitbreidingsplan van Garyp ontwikkelen wij samen met gemeente Tytsjerksteradiel 23 woningen, waarvan in fase 1: 3 rij-, 4 halfvrijstaande- en 7 vrijstaande woningen. Voor verkoopinformatie kunt u voor de rijwoningen en de halfvrijstaande woningen terecht op de speciale website www.fijnwoneningaryp.nl en bij Wijmenga Makelaars. Inmiddels zijn alle projectwoningen verkocht. Voor kavelinformatie van de vrijstaande woningen kunt u terecht bij gemeente Tytsjerksteradiel.

Naamloos

 

WERGEA, Grut Palma

Voor HaeneS Vastgoedontwikkelaars realiseren wij 2 vrijstaande- en 6 halfvrijstaande rietgedekte woningen aan het water in Wergea. Verkoopinformatie van deze woningen aan de Narderherne is beschikbaar via Makelaardij Hoekstra.

3d wergea

 

RAERD 

In het plangebied Aldfeartswei bouwen wij 3 vrijstaande woningen voor HRP Planontwikkeling. Gelegen aan open vaarwater, aan de rand van het dorp, nabij de jachthaven. Verkoopinformatie is beschikbaar via Makelaardij Hoekstra.

3d raerd

 

DRACHTEN

Het nieuwbouwproject Dobbehof in het Fennapark te Drachten is een bijzonder project van Wind Groep in de zg. Engelse Tudor-stijl. Dit plan ademt een bijzondere sfeer die je zelden tegenkomt. Alle projectwoningen zijn verkocht, er zijn uitsluitend nog kavels voor vrijstaande woningen beschikbaar. 

howard 1

 

DE PEINDER MIEDEN (OPEINDE)

De Peinder Mieden is een bijzonder gebied tussen Drachten en Opeinde. Samen met Bouw-Tekenburo Wietse B. Ligthart ontwikkelen wij energieneutrale particuliere woningen voor natuurliefhebbers. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen tot realisatie om te zetten! 

Folder Peinder Mieden 2

 

Copyright ©2022 Bouwbedrijf G. de Haan & Zn - Garyp | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring