Utiliteitsbouw

Huisvesting is niet alleen een visitekaartje, het is ook een gebouw waarin mensen gemotiveerd en efficiënt hun werk moeten kunnen doen.

accres - marumDaarom wordt in samenwerking met opdrachtgevers uit zowel het groot- als midden- en kleinbedrijf naar een zo efficiënt en duurzaam mogelijke oplossing gezocht.

Dankzij onze snelle bouwmethoden kunnen wij onze opdrachtgevers adequaat helpen hun huisvestingsproblemen op te lossen.

Utiliteitsbouwprojecten zijn zowel groot- als kleinschalig, eventueel gecombineerd met wonen. Wij zijn verassend goed in de realisatie van: kantoren, productiehallen, opslaghallen, sportcomplexen, laboratoria, kerken, scholen, winkels, restaurants, kazernes, etc. zowel op het gebied van nieuwbouw als verbouw en renovatie. In Bouwbedrijf De Haan vindt u een bouwer die u als ondernemer serieus neemt.

Al vanaf de voorbereiding tot aan het einde van het bouwproces zal er nauwkeurig gelet worden op de functionaliteit, de vormgeving en niet onbelangrijk, de onderhoudskosten. Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat een opvallend pand met een bijzondere uitstraling voor uw bedrijf kan betekenen?

SLEUTELKLAAR!

Steeds vaker worden gebouwen sleutelklaar (turnkey) gerealiseerd. Wij dragen zorg en risico voor de ontwikkeling en realisatie van uw pand. Op basis van uw programma van eisen en wensen ontwikkelen wij uw bouwplan, dragen zorg voor bouwvergunningen, realiseren het werk waarbij wij onze eigen kwaliteit waarborgen middels gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.
Indien gewenst dragen wij zorg voor de inrichting van- en de infrastructuur rond het gebouw.

Hoogland

Copyright ©2021 Bouwbedrijf G. de Haan & Zn - Garyp | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring